Friedmann group


FRIEDMANN CUKRÁSZA & BISTRO

Létre 1981-ben, " A Budman 2012 ben kezdte megtervezni Friedmann Cukrászda&Bistro és Cukrászatot. A Cukrászatunkban közel 400m2 es területen teljes cukrászati kínálatot biztosítunk üzleteinknek és megrendelőinknek. Kínálatunkban vannak a tradicionális és francia desszerteket, főzött fagylaltot, parfait-k, Bon-Bonnokat és különleges francia édességeket, torták és forma torták, torta különlegességek és ünnepi torták, mediterrán péksütemények édesek és sósak egyaránt.

 

Cukrászda&Bistro-t egy modern, szép és vendégbarát helynek terveztük és készítettük el. A belső 50 főt befogadó helyiség egy hasonló méretű terasszal egészül ki, melyről jó rálátás van a gyermek játszó terünkre. A cukrászdai kínálatunkban a már felsoroltakon kívül tányérdesszerteket és fagylaltkelyheket is kínálunk.

 

Bistro éttermünk, a mediterrán ízeket kedvelőknek és a tradicionális magyar ételeket kereső vendégeknek, de újragondolva kínáljuk. Italkínálatunkban az alkoholokon kívül különleges kávék és teák, forró csokoládék is színesítik a palettát, a gyümölcsital kínálatunkban a turmixok és limonádék mellet smoothie-kat is biztosítunk vendégeinknek.